De 5 belangrijkste inzetten die u bij u moet hebben tijdens het kamperen

Als je een kampeertrip plant, zijn er veel dingen waar je aan moet denken. Hoe zal het weer zijn? Met wat voor soort terrein krijg je te maken? Wat zijn de risico’s van ontmoetingen met dieren in het wild? Een ding dat vaak over het hoofd wordt gezien in het planningsproces, is wat voor soort inzetten je bij je moet dragen. Stakes zijn een essentieel onderdeel van het opzetten van uw camping, maar ze hebben ook een verscheidenheid aan andere toepassingen in geval van nood. In deze blogpost bespreken we de top 5 inzetten die je bij je moet hebben tijdens het kamperen. Van tentharingen tot multitools en meer, lees verder om erachter te komen wat u in uw haringenset moet hebben.

Een goed mes

Een goed mes is een van de belangrijkste dingen die je bij je kunt hebben tijdens het kamperen. Het kan voor verschillende taken worden gebruikt, van het bereiden van voedsel tot het doorsnijden van borstels. Zoek bij het kiezen van een mes naar een mes dat duurzaam is en een comfortabele grip heeft. Een scherp mes is ook een must, dus zorg ervoor dat je er een kiest die gemakkelijk in het veld kan worden geslepen.

Een EHBO-doos

Als het op kamperen aankomt, is voorbereiding essentieel. Daarom is een EHBO-doos onmisbaar. Dit is wat u in de uwe moet opnemen:

-Verbanden: Verbanden in verschillende maten zijn een must voor elke EHBO-kit. Ze kunnen worden gebruikt om snijwonden, schaafwonden en blaren te bedekken.

-Antiseptische doekjes: deze zijn handig voor het reinigen van wonden en het voorkomen van infecties.

-Pijnstillers: pijnstillers zoals ibuprofen kunnen helpen verminder pijn en ontsteking door verwondingen.

-Allergiemedicatie: als u allergisch bent voor insectenbeten of -steken, zorg er dan voor dat u allergiemedicatie in uw EHBO-doos stopt.

– Pincet: Pincet kan worden gebruikt om splinters of teken te verwijderen.

-Schaar: Schaar kan worden gebruikt om verbanden of tape door te knippen.

Een vuurstarter

Als het op kamperen aankomt, is een van de belangrijkste dingen die je mee kunt nemen een vuurstarter. Met een vuurstarter kun je snel en gemakkelijk een vuur maken, dat kan worden gebruikt voor warmte, koken of gewoon om een ​​gezellige sfeer te creëren.

Er zijn een paar verschillende soorten vuurstarters waaruit je kunt kiezen van, dus het is belangrijk om degene te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Als u op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om vuur te maken, dan is lucifers of een aansteker wellicht de beste keuze. Als u echter op zoek bent naar iets dat langer meegaat en u meer controle over de vlammen geeft, overweeg dan om een ​​magnesium-vuurstarter mee te nemen.

Het maakt niet uit welk type vuurstarter u kiest, zorg ervoor dat u verpak het in een luchtdichte verpakking om het droog en beschermd tegen de elementen te houden.

Een kaart en kompas

Als je gaat kamperen, is het belangrijk om een ​​kaart en kompas mee te nemen. Zo vind je de weg terug naar je camping als je verdwaalt. Een kaart helpt je bij het plannen van je route en het vinden van kampeerterreinen, terwijl een kompas je kan helpen je te oriënteren en je te oriënteren.

Als je nieuw bent in het gebruik van een kaart en kompas, zijn er enkele dingen die je moet bewaren in gedachten. Ten eerste, wanneer u een kaart leest, moet u deze altijd zo oriënteren dat de richting waarin u kijkt bovenaan is. Dit zal u helpen de symbolen en functies op de kaart te begrijpen. Ten tweede, gebruik het kompas om te bepalen welke kant het noorden is. Het noorden staat meestal bovenaan een kaart, maar dit is mogelijk niet het geval als de kaart is gedraaid. Als je eenmaal weet welke kant het noorden is, kun je het kompas gebruiken om erachter te komen welke kant je op moet om je bestemming te bereiken.

Een kaart en kompas zijn essentiële hulpmiddelen voor elke kampeerder, dus zorg ervoor dat je ze inpakt voordat je de wildernis intrekt!

Insectenspray

Er zijn veel verschillende opties als het gaat om insectenwerende middelen, dus het kan moeilijk zijn om te weten welke voor u geschikt is. DEET is een van de meest voorkomende en effectieve ingrediënten in insectenwerende middelen, maar het kan schadelijk zijn bij onjuist gebruik. Picaridine is een andere populaire optie die minder schadelijk is voor mensen, maar nog steeds effectief is tegen insecten. Natuurlijke insectenwerende middelen zoals citroen-eucalyptusolie kunnen ook effectief zijn, hoewel ze mogelijk vaker opnieuw moeten worden aangebracht.

Overweeg bij het kiezen van een insectenwerend middel wat voor soort insecten u waarschijnlijk zult tegenkomen en hoe lang u zult aan hen worden blootgesteld. Als je maar korte tijd buiten bent, is een lagere concentratie DEET of picaridine voldoende. Als u echter langere tijd buiten of in een gebied met veel insecten doorbrengt, heeft u een hogere concentratie nodig of moet u mogelijk vaker opnieuw aanbrengen.

Volg de aanwijzingen op de productlabel zorgvuldig en breng niet meer aan dan nodig is. Afweermiddelen kunnen irriterend zijn voor de huid en ogen, dus vermijd contact met de slijmvliezen zoveel mogelijk. Als u spray-afstotende middelen gebruikt, zorg er dan voor dat u de dampen niet inademt. Was je handen na het aanbrengen van afweermiddel en vergeet niet opnieuw aan te brengen na het zwemmen of zweten.

Zonnebrandcrème

Er zijn

Er komt veel kijken bij het inpakken voor een kampeertrip, maar een van de belangrijkste dingen die je mee moet nemen is zonnebrandcrème. Of u nu overdag wandelt of ‘s avonds rond het kampvuur zit, het is belangrijk om uw huid te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon.

Er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een zonnebrandcrème voor uw camping reis. Zorg er eerst voor dat je een zonnebrandcrème kiest met een SPF van minimaal 30. Ten tweede, kies een waterbestendige zonnebrandcrème als je gaat zweten of zwemmen tijdens het kamperen. En tot slot, zorg ervoor dat je je zonnebrandcrème vaak opnieuw aanbrengt, vooral als je aan het zwemmen of zweten bent.

Nu je weet waar je op moet letten bij een zonnebrandcrème, gaan we eens kijken naar enkele van de beste zonnebrandmiddelen voor op de camping:

1) Coppertone Waterbabies Sunscreen Lotion: Deze waterbestendige zonnebrandcrème heeft een SPF van 50 en is speciaal ontworpen voor baby’s en peuters. Het is hypoallergeen en vrij van schadelijke chemicaliën zoals parabenen en ftalaten.

2) Neutrogena Ultra Sheer Dry-Touch-zonnebrandcrème: deze lichtgewicht zonnebrandcrème heeft een SPF van 70 en biedt breedspectrumbescherming tegen zowel UVA- als UVB-stralen. Het is niet vet en verstopt de poriën niet.

3) La Roche-

Fluit

Een fluitje is een essentieel onderdeel om mee te nemen tijdens het kamperen, omdat het kan worden gebruikt voor het signaleren van hulp in een noodsituatie. Het is ook handig om potentiële bedreigingen, zoals dieren in het wild, af te schrikken.

Verrekijker

Als je van plan bent te gaan wandelen of vogels te spotten tijdens het kamperen, is een verrekijker een essentieel onderdeel om mee te nemen. Er zijn veel verschillende soorten en stijlen verrekijkers, dus het is belangrijk om de juiste te kiezen voor uw behoeften. Hier zijn een paar dingen waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een verrekijker:

– vergroting: de hoeveelheid vergroting die u nodig heeft, hangt af van waarvoor u ze gaat gebruiken. Als je alleen naar verre objecten gaat kijken, is een lagere vergroting prima. Maar als je echt ergens op wilt inzoomen, heb je een hogere vergroting nodig.

– grootte en gewicht: als je van plan bent je verrekijker de hele dag bij je te dragen, zijn grootte en gewicht belangrijke overwegingen . Kleinere verrekijkers zijn draagbaarder, maar ze hebben misschien niet zoveel kracht als grotere.

– duurzaamheid: als je je verrekijker op ruw terrein gaat gebruiken, zorg er dan voor dat je een bestand zijn tegen wat misbruik. Waterdichte en mistbestendige modellen zijn ook het overwegen waard als je ze bij slecht weer gaat gebruiken.