De beste zelfverdedigingswapens voor vrouwen

De wereld is nu een onveilige plek. Wees dus voorbereid om jezelf te beschermen tegen aanvallers. Veel mensen denken dat het leren en beoefenen van karate en vechtsporten zeer goede wapens zijn voor zelfverdediging. Het kan goed en effectief zijn voor vrouwen die lang zijn en voldoende fysieke kracht hebben.

Voor een kleine, zwakke en slanke vrouw wordt het echter een echte uitdaging. Mannelijke aanvallers kunnen profiteren van hun fysieke gestalte en gemakkelijk zwakke en dunne vrouwen verslaan. Hierdoor zijn zowel karate als vechtsporten niet geschikt voor alle soorten vrouwen, vooral de kleine en magere. Daarom moeten we enkele betere alternatieven bedenken die zeer nuttig en effectief kunnen zijn voor alle soorten vrouwen.

Om vrouwen te helpen aanvallers af te weren, zijn er veel effectieve zelfverdedigingswapens op de markt gebracht. Deze zijn echter niet allemaal erg effectief of nuttig.

Hieronder staan ??enkele van deze effectieve zelfverdedigingswapens voor vrouwen.

Pepperspray armband

Dit is een van de meest aanbevolen wapens voor vrouwen. Hoewel het erg klein lijkt, heeft het een onmiddellijk effect op een aanvaller. Het meest voordelige is de verborgen aard ervan. Een verstelbare siliconen band verbergt slim de tonercartridges. Je kunt hem gemakkelijk dragen tijdens het reizen en lopen en 3-6 keer opladen. Het kan 3 voet om je heen bedekken.

Pen mes

Een zakmes is een speciaal type mes dat verborgen zit in het lichaam van een pen. Hij is erg intelligent in zijn uiterlijk. Het heeft een werkende pen aan het ene uiteinde en een scherp, smal mes aan het andere uiteinde. Je kunt jezelf gemakkelijk beschermen tegen een aanvaller.

pistool

Een pistool is waarschijnlijk het beste zelfverdedigingsinstrument dat ooit is ontwikkeld. Zelfs een zeer zwakke vrouw kan het gemakkelijk verdedigen tegen een aanvaller als ze een beetje heeft getraind om het te gebruiken.

Zelfverdediging sleutelhanger

Er zijn een aantal geweldige zelfverdedigingssleutelhangers die worden geleverd met een scherp mes dat je kunt gebruiken wanneer dat nodig is. Het ontwerp van Wild Kat is populairder dan de andere.

Stun guns en tasers

Stun guns en tasers kunnen soms zeer effectieve hulpmiddelen zijn om een ??aanvaller te verdedigen. Hoewel sommige mensen denken dat het een effectief, niet-dodelijk wapen van zelfverdediging is voor vrouwen, is het niet voldoende om de agressor volledig te verslaan. Het kan je een boemerang-effect geven als een aanvaller het van je afpakt. Het is dus veilig als u het kunt gebruiken voor uw zelfverdedigingsdoeleinden.