Diamond Painting Set Opbergideeën en hoe de diamond painting look te verbeteren.

Diamond Painting Set is een doe-het-zelf-handwerk dat bestaat uit een canvas met secties die zijn verdeeld en genummerd om de kralen erop te plakken. Het is een zeer spannende en leuke hobby die schilderen, muziek en andere complexe hobby’s aanmoedigt. Het is niet zomaar een hobby, maar wordt behandeld als een therapeutisch hulpmiddel om stress en angst te verlichten. Het verhoogt het zelfvertrouwen en verbetert de motoriek, het vermogen om hand- en armbewegingen te controleren, wat mensen helpt om te vechten met aandoeningen zoals trillingen. Het verbetert de concentratie en het beoefenen ervan is vergelijkbaar met mediteren.

Diamond Painting is de nieuwste trend onder liefhebbers van kunst en ambacht. Diamond Painting verwijst naar het ambacht van het gebruik van kleine diamantachtige facetten om verschillende kleuren en patronen te combineren om oogverblindende en gepixelde kunstwerken te creëren. Diamond Painting wordt ook wel 5D-diamond painting genoemd, een naam waar men erg aan gewend raakt als hij/zij in het vak komt. Het heeft niets te maken met echte diamanten, zoals beginners misschien denken. Het beoefenen van deze kunst is gemakkelijk en leuk. Het heeft de neiging om opwinding te geven tijdens het maken van een project. Het is dus op een goede manier verslavend. Hoewel je dit het beste kunt doen door naar alle details te kijken, kunnen een paar tips en trucs je helpen betere stukken te maken en het project sneller en nauwkeuriger te voltooien.

Een diamond painting opstelling kan rommelig en ongeorganiseerd worden en het mengen van de kleurparels wordt een nachtmerrie. Hieronder staan ​​5 ideeën voor het archiveren diamond painting dat effectief en overzichtelijker is.

Ideeën voor het conserveren van diamanten:

Kralen bewaren in een pillendoosje:

Een medisch pillendoosje is ideaal om de kralen in op te bergen, omdat het alle verschillende gekleurde kralen uit elkaar houdt en wanneer het doosje gesloten is, zal de inhoud niet vermengen, zelfs niet als het omvalt of valt. Hij is handzaam, stevig en mobiel. Hij past mooi in elke opbergruimte of tas. Kleuren of nummers kunnen op de doos zelf worden gemarkeerd voor gebruiksgemak en toegankelijkheid. Dit idee is veel beter dan het mengen en dumpen van de kralen op het dienblad of het werkgebied, omdat een doos overzichtelijker en handiger is.

Een kruidenbeker:

Net als een medisch pillendoosje is een kruidenbekerhouder ook een goede optie om de diamond painting set in op te bergen. Het houdt alle kralen apart en op één plek beschikbaar. De bekerhouder kan ook worden gebruikt om diamond painting gereedschappen op te bergen en een opgerold canvas vast te houden, waardoor het een perfecte plek is voor alle items die nodig zijn voor het vaartuig. Een kruidenbekerhouder is direct verkrijgbaar in algemene winkels en er zijn veel opties om uit te kiezen op basis van cupmaat en aantal kopjes.

eierrekje:

De container waarin de eieren worden bewaard, heeft een aparte beker voor maximaal 2 dozijn eieren. Dit ontwerp maakt het perfect voor gebruik tijdens het maken van een diamond painting. Dit dienblad is lichtgewicht, gemakkelijk verkrijgbaar en vereist geen geldelijke investering. Elke sectie bevat een groot aantal kralen die het hele project mee kunnen gaan. Het dienblad kan enigszins worden aangepast met een deksel of kleurcode, waardoor het gemakkelijker wordt om de plaatsing van elke kraal te herkennen. Er kan een sectie in de emmer worden gemaakt om ook het gereedschap vast te houden.

Zakken met ritssluiting:

Een Ziplock-tas is inactief voor langdurige opslag van de kit en soortgelijke gekleurde kralen, omdat deze weerbestendig, transparant, duurzaam en flexibel is. Het kan in een doos of zakje worden gedaan voor toekomstig gebruik. Deze tassen zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de markt of online. Er zijn veel opties om uit te kiezen wat betreft maat, materiaal en kleur. Ze kunnen in de kast worden opgehangen door ze aan een hanger of draad te bevestigen. Het is gemakkelijker om het type kraal te onderscheiden dat in elke zak is opgeborgen en het werkgebied netjes te organiseren.

Dozen op maat:

Soms is het handiger om uit de online beschikbare opties een perfecte box te kiezen die past bij de behoeften van het vaartuig. Een verscheidenheid aan dozen, in verschillende vormen en maten, is online verkrijgbaar of zelfs bij een plaatselijke hobbywinkel. Ze zijn goed gemaakt om de diamond painting set in op te bergen. Het maakt het ambacht leuker omdat je je geen zorgen hoeft te maken over het morsen van de kralen of ontbrekende onderdelen. Dit is een uitstekend idee voor langdurig en meervoudig projectgebruik.

Na het voltooien van een diamond painting moet men deze zonder glas eroverheen inlijsten, omdat glas de glans en gratie van het schilderij dof maakt. Het moet worden weergegeven dat dient als een dierbare herinnering. Een diamond painting kan ook worden bewaard. Het is een perfect cadeau voor dierbaren.

Waarom zou u uw diamantkunst inlijsten?

Bent u klaar met uw nieuwe diamantkunst en wilt u deze klaar maken om cadeau te geven of als decoratie in uw huis te gebruiken? Nou, het is jouw meesterwerk en natuurlijk wil je dat het lang bij je blijft. Het beste

Een manier om uw diamond painting als nieuw te houden en het uiterlijk en de geloofwaardigheid ervan te verbeteren, is door het in te lijsten zodat het aan de muur kan worden bevestigd en voor een lange tijd kan worden bewaard.

We durven te wedden dat je misschien een maand of twee hebt besteed aan het lijmen van diamanten op een gigantisch gewoon canvas. We weten dat het niet gemakkelijk was, want je richt al je aandacht en moeite op de kleine kristallen zodat ze gewoon op de juiste plaats kunnen blijven plakken. We weten dat het een uitdaging was, maar het bracht een glimlach op je gezicht toen je een voltooid meesterwerk voor je ogen zag. Nu, na al die moeite en toewijding, wil je niet dat je schilderij in een puinhoop terechtkomt. Zou jij? Geen recht?

De diamanten die u op het canvas hebt geplaatst, gaan verloren en de lijm op het canvas heeft de neiging om na verloop van tijd te slijten. Deze schade is ernstiger als u uw schilderij niet heeft ingelijst. Om deze schade te voorkomen of te minimaliseren, is inlijsten de beste optie. Het geeft uw diamond painting niet alleen een verbeterde en professionele uitstraling, maar het zal u ook helpen om het jarenlang intact te houden. Daarom moet je het inlijsten diamond painting als je het lang wilt bewaren.

Hoe kan je een diamond painting inlijsten?

Een diamond painting inlijsten is heel eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een (diamantschilderij) canvas frame en je bent helemaal klaar voor het proces.

Koop allereerst een diamond painting canvas frame. Het ziet eruit als de afbeelding hieronder:

Dit is een eenvoudig te monteren doe-het-zelf brancardkit voor uw diamond painting!

Het is gemaakt van wit grenen, een niet-giftig, veilig en betrouwbaar materiaal. Dit frame heeft een olieachtige dubbelzijdige lijm aan de zijkant en achterkant van het frame om de verbindingen te verbinden.

Specificaties:

Materiaal: grenenhout

Barbreedte: ongeveer 3 cm/1.18 “

De set wordt geleverd met:

4 houten framebalken met plakband

4 laddervormige inzetstukken

4 U-vormige pinnen

1 Traceless Hook Kit

Zodra je dit frame hebt, kun je de onderstaande instructies blijven volgen:

Leg je diamond painting op de vloer met de voorkant naar beneden op een vlakke ondergrond. Zorg ervoor dat het oppervlak schoon en glad is.

Leg nu elke brancard langs de randen van het canvas en plak deze met plakband op het schilderij. Ze moeten recht zijn en hun randen moeten elkaar raken.

Klap nu de staven omhoog en plaats de laddervormige inzetstukken zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding.

Plaats de U-vormige pinnen om de staven bij elkaar te houden.

Zorg ervoor dat alle pinnen correct zijn geplaatst en dat het canvas stevig aan de frames is bevestigd.

Je ingelijste diamond painting is klaar.

Aanvullende tips:

Lijst uw diamond painting niet direct na het afwerken in. Je kunt de kunst onder je matras bewaren en er een nacht op slapen voordat je hem inlijst. Het zorgt ervoor dat de diamanten stevig vast zitten.

U kunt uw schilderij na het inlijsten laten lamineren om ervoor te zorgen dat het duurzaam is.

Houd de extra kralen en diamanten bij je voor het geval de diamanten na maanden beginnen te slijten.

Je kunt het afgewerkte frame schilderij gebruiken als wanddecoratie of ook als cadeau.