Doe het zelf-tankloze boilerinstallatie met recirculatiepomp

Abstract

Jarenlang wilde ik de efficiëntie van een tankloze boiler hebben, maar ik wist nooit hoe ik een verwarming in ons huis moest installeren, omdat deze een recirculatiepomp suikerspinmachine huren bevatte die was aangesloten op de bestaande tankverwarming. Ik heb op internet geen informatie gevonden over hoe om te gaan met zowel een tankloze boiler als een recirculatiepomp. De uitdaging bij deze configuratie is dat om de tankloze boiler de brander in te schakelen, er stromend water nodig is. De recirculatiepomp trekt niet genoeg water aan om ervoor te zorgen dat de branders aan gaan, dus er moet een andere oplossing worden gecreëerd om een ​​warmwaterconfiguratie te hebben met een tankloze boiler en een recirculatiepomp. Dit artikel beschrijft de warmwatertopologie die moet worden gebruikt voor het creëren van een warmwatersysteem in een woonhuis dat zowel een tankloze verwarming als een recirculatiepomp bevat.

Invoering

Het ontwerpen van een boilersysteem voor een woonhuis dat zowel een tankloze boiler als een recirculatiepomp bevat, vereist aandacht en aandacht. In dit artikel wordt beschreven hoe u een tankloze warmwaterinstallatie ontwerpt, wat u moet aanschaffen, hoe u zich voorbereidt op de installatie, het installeren van de kachel zelf en de verwachtingen van een tankloze warmwaterboiler.

Ontwerp een tankloze warmwaterinstallatie

Bij het ontwerpen van een tankloos boilersysteem moet u rekening houden met: waterhardheid, gasstroom, uitlaat en ontluchting, afvoeren en de gevreesde recirculatiepomp.

Waterhardheid

Hard water vernietigt een tankloze boiler. De kalkaanslag vernietigt de efficiëntie van de verwarming en zal uiteindelijk voorkomen dat het water gaat bewegen. Het testen van uw water voordat u de verwarming installeert, is van cruciaal belang en u wilt water dat minder dan 50 ppm is. Als uw water niet zacht is, moet u een waterontharder installeren.