Goede motorhelmen zijn essentieel

Toen je vroeger op de dag op een motorfiets begon te rijden, was een van je favoriete dingen waarschijnlijk de wind in je haar. Terwijl je rijdt, is het geweldig om de wind in je gezicht te voelen en alle bezienswaardigheden en geluiden van de open weg te nemen. Maar als volwassene, begin je te voelen dat dit een beetje onverantwoordelijk is, en als je echt dat gevoel wilt, zou je het waarschijnlijk van een fiets moeten halen, en niet van je fiets als je 60 mijl per uur gaat. Om uw hoofd te beschermen, is het tijd om te investeren in een goede motorhelm.

Wat is een goede motorhelm? Zelfs als je ze al jaren hebt gekocht, weet je het misschien niet? Dus deze keer, voordat je uitgaat, maak je klaar om wat onderzoek te doen. Uw eerste vraag zou moeten zijn welke stijl geschikt is voor u? Ten eerste, weet je om de Tweede Wereldoorlog -tijdperk Half Shell of Beanie Helmets te vermijden? Ken je het type, ze zien eruit alsof ze rechtstreeks uit een bailey -cartoon zijn? Ze zien er misschien cool uit, maar vermijden ze, ze bieden je weinig tot geen bescherming bij een ongeluk.

Het volgende type helm is de modulaire helm. Dit is ook bekend in een helm van drie kwart, omdat het driekwart van je hoofd bedekt, maar je gezicht blootstelt. Hoewel dit niet de veiligste helm is, kan het voor velen nog steeds een goede motorhelm zijn. Als je een bril draagt ​​die niet onder een gezichtsplaat past, of echt van de wind op je gezicht houdt, is dit de helm voor jou. Onthoud echter dat het geen bescherming biedt voor uw gezicht, en het laat u blootgesteld aan de elementen.

De veiligste helm die je kunt krijgen is de volledige gezichtshelm. Net als de modulaire helm, bevat het ook een gezichtsschild dat kan worden verhoogd en verlaagd, zodat u kunt eten en drinken tijdens het rusten. Een volledige gezichtshelm is een geweldige investering omdat het niet alleen uw schedel beschermt in het geval van een ongeval, het beschermt ook uw gezicht, waardoor catastrofaal letsel wordt voorkomen. Er zijn ook andere extra voordelen, waaronder bescherming voor uw oren tegen het lawaai van de motoren, en bescherming voor uw gezicht tegen schadelijke UV -stralen.

Houd er altijd rekening mee bij het kopen van een helm die nieuw is de enige manier om te gaan. Er is geen manier om te weten of een gebruikte motorhelm een ​​goede motorhelm is, omdat je niet weet of deze ooit is gevallen. Zodra een helm is beïnvloed, stort het beschermende schuim aan de binnenkant van de schaal in en maakt u kwetsbaar voor letsel. Dus koop nieuw!

Een goede motorhelm is gemakkelijk te vinden. Wanneer u klaar bent om uzelf te beschermen, zet u zich gewoon in om wat onderzoek te doen om de nieuwe helm te vinden die het beste bij u past, en voldoet aan uw behoeften. Als je de juiste motorhelm hebt, wordt je rit comfortabeler. Dus waar wacht je nog op, ga vandaag op zoek naar een goede motorhelm!

Is het tijd om een ​​nieuwe full -face motorfietshelm te krijgen? Ben je geïntimideerd door alle verschillende soorten in de winkels? Maak je geen zorgen, we hebben je gedekt. Doe gewoon wat internetonderzoek en ga dan naar Allehelmen.nl, waar we al uw kwaliteitsmotorfietshelmbehoeften kunnen dekken!