Groen dak op een schuur

Wilt u een groen dak op uw schuur? Dat is mogelijk! Groen daken zijn uitermate geschikt om te plaatsen op kleine, ongebruikte oppervlaktes, zoals bijvoorbeeld het dak van een schuur. De sedumdaken van NatureGreen zijn dan ook perfect om te plaatsen op bijgebouwen zoals schuren, garages of overkappingen. Deze daken zijn namelijk vaak een soort loze ruimte die niet door mensen wordt benut. Dat is natuurlijk zonde. Door een groen dak te plaatsen benut u de ruimte wél, en draagt u ook nog eens bij aan een beter milieu.

Draagkracht van een schuur

Wanneer u een groen dak op schuur gaat plaatsen, is het wel belangrijk om van tevoren de draagkracht van de schuur te bepalen. Een schuur is vaak namelijk wat minder sterk dan het dak van een woonhuis! Dit heeft te maken met de dikte van de muren, het materiaal waarvan het dak is gemaakt, de grootte van de steunbalken, de hoeveelheid steunbalken, het bouwjaar van de schuur, het constructietype en of de schuur in goede staat verkeerd. Al deze informatie is gelukkig vaak terug te vinden in de bouwtekeningen. Om schade te voorkomen is het dus belangrijk dit van tevoren te checken!

Verschillende groendaksystemen

Bij NatureGreen verkopen we verschillende groendaksystemen, zodat we voor elk dak een passend systeem hebben. De systemen verschillen van elkaar wat betreft de manier van aanleg, wateropslagcapaciteit en het gewicht van het sedumdak. Zo verkopen wij sedumtrays en -cassettes, maar ook sedummatten. De sedumtrays en -cassettes zijn onze gemakkelijkste systemen en daardoor zeer geschikt voor kleinere oppervlaktes. De systemen zijn gemakkelijk in elkaar te schuiven of te klikken en hoeven niet meer op maat te worden gesneden. De sedummatten zijn ook gemakkelijk aan te leggen, maar vragen net iets meer werk dan de andere systemen. De matten bestaan namelijk uit verschillende opbouwlagen die op elkaar moeten worden gelegd.

Bestel nu een groen dak bij NatureGreen!

Wilt u dus sedumdak aanschaffen, kies dan voor een sedumdak van NatureGreen. Doordat wij een jong bedrijf zijn, zijn de lijntjes van communicatie kort en kunnen we u altijd snel te woord staan. Daarnaast zijn onze verschillende groendaksystemen erg voordelig, kunnen wij u helpen met het uitzoeken van de subsidiemogelijkheden, en hebben wij een eigen bezorgservice. Zo bent u niet afhankelijk van externe partijen en bent u altijd verzekerd van de beste service. We zijn hier dan ook erg trots op en zien dat terug in onze reviews: klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4.8/5.0. Voor sedumdaken van kwaliteit kiest u dus voor NatureGreen!