Huidverjongingsbehandelingen revitaliseren het uiterlijk van patiënten

De werkplek kan een stressvolle, competitieve omgeving zijn die u met de tekenen van stress op het gezicht achterlaat. Naarmate mannen ouder worden, kan de huid haar natuurlijke vitaliteit verliezen, waardoor fijne lijntjes en rimpels ontstaan. Hierdoor kunnen ze er ouder uitzien dan ze zich van binnen voelen, wat een grote klap voor hun zelfvertrouwen kan zijn. Botox voor mannen biedt echter een oplossing.

Botox is door de FDA goedgekeurd om tekenen van veroudering te bestrijden door tijdelijk de spieren in het voorhoofd en rond de ogen te ontspannen die rimpels veroorzaken. Board-gecertificeerde chirurgen en cosmetische medische experts produceren leeftijd tartende resultaten zonder extreem verlies van spiermobiliteit in het gezicht, waardoor een “bevroren” look wordt voorkomen. Botox is effectief voor de behandeling van kraaienpootjes, glabellaire lijnen en klassieke voorhoofdsrimpels.

Onze huid heeft veel functies. Het beschermt ons tegen ziekten, reguleert onze lichaamstemperatuur en geeft ons een levendige, mooie gloed. Je huid verdient een cadeautje na al het harde werk. Micro-needling is een veilige en effectieve optie voor klanten om hun huid te verwennen, zodat deze zijn vele werk kan blijven doen terwijl hij er stralend uitziet en aanvoelt!

Micro-needling-behandelingen maken gebruik van ultramoderne Dermapen om kleine micropuntjes op de huid te creëren. Deze micropunten stimuleren de Dermapen behandeling aanmaak van collageen, een van nature voorkomende stof in de huid die verantwoordelijk is voor de elasticiteit en jeugdigheid. Naarmate we ouder worden, begint de gebruikelijke snelheid van onze collageenproductie te vertragen, waardoor rimpels, fijne lijntjes en andere tekenen van veroudering op het gezicht verschijnen. Micro-needling werkt om dit proces om te keren en u te helpen een mooie, opgefriste look te krijgen!

In slechts één sessie zal uw huid er verjongd uitzien en aanvoelen, hoewel een reeks behandelingen kan worden aanbevolen voor maximale resultaten. Micro-needling is minimaal invasief en vereist weinig tot geen downtime.

Naarmate we ouder worden, kan onze huid een deel van zijn natuurlijke elasticiteit verliezen, en rimpels vormen zich rond onze mond, ogen en voorhoofd. Naast rimpels kunnen jarenlange blootstelling aan de zon en natuurlijke tekenen van veroudering ouderdomsvlekken, hyperpigmentatie en een ongelijkmatige huidtextuur veroorzaken.

Huidverjongingsbehandelingen zoals chemische peelings, foto-gezichtsbehandelingen, MicroLaserPeel, Halo Fractional Laser en fractional laser skin resurfacing kunnen verschillende tekenen van veroudering helpen omkeren, zodat u er van buiten net zo jeugdig en zelfverzekerd uit kunt zien als van binnen!

Huidverjongingsbehandelingen kunnen worden gecombineerd voor meer dramatische resultaten en een langduriger jeugdig uiterlijk.

Chesapeake Vein Center & MedSpa is de belangrijkste bestemming van Virginia Beach voor alles wat met gezondheid en welzijn te maken heeft. Naast het aanbieden van populaire schoonheidsbehandelingen zoals BOTOX en CoolSculpting, is Dr. Surya Challa, een gecertificeerde aderspecialist en chirurg, een gerenommeerd en alom gerespecteerd arts voor de behandeling van spataderen en spataderen, evenals voor algemene chirurgische procedures. Lees meer over Dr. Challa of blader door onze getuigenissen om meer te weten te komen over onze praktijk.