NMN Capsules

NMN-capsules zijn een op capsules gebaseerd supplement dat het lichaam voorziet van voedingsstoffen en aminozuren die het nodig heeft om gezond te worden. Ze zijn gemaakt door een bedrijf genaamd NMN, dat is gevestigd in New York, VS.

NMN-capsules zijn ontworpen om het lichaam te voorzien van voedingsstoffen zoals mineralen, vitamines en aminozuren. Het bedrijf maakt ze sinds 2013.

NMN Capsules zijn verkrijgbaar in drie smaken: vanille, chocolade en aardbei. Ze zijn er ook in twee maten: klein en groot.

NMN-capsules zijn een supplement in capsulestijl waarvan is aangetoond dat het effectief is bij het verminderen van de tekenen van veroudering. NMN is een gepatenteerd ingrediënt dat wordt gewonnen uit de plant Sophora Angustifolia en waarvan is aangetoond dat het effectief is bij het verbeteren van de huidelasticiteit en het verminderen van rimpels.

NMN-capsules zijn gemaakt door Dr. Nabil Moradi, die op zoek was naar een alternatief voor de traditionele anti-verouderingsingrediënten zoals retinol of hydrochinon. Hij ontwikkelde NMN Capsules omdat hij vond dat deze ingrediënten niet gezond waren voor mensen met een gevoelige huid.

Dr. Moradi ontdekte NMN per ongeluk toen hij planten in zijn tuin bestudeerde en merkte dat één een zeer unieke eigenschap had – het kon rimpels op de huid van dieren verminderen als ze het aten of