Stop je boodschap in een kliklijst

We hebben allemaal wat te vertellen. Ieder bedrijf, stichting verenging of persoon moet communiceren om duidelijk te maken wat je boodschap is die je wil overbrengen op je doelgroep. Er zijn honderden manieren om dit te doen. In heel veel gevallen kiest men ervoor om die boodschap op papier te zetten. Met een poster bijvoorbeeld.

Posters ophangen met een kliklijst

Je kan natuurlijk een poster ophangen met 4 punaises maar je kan hier ook de mooie aluminium kliklijsten van Displayshop.nl voor gebruiken.

Een kliklijst is eigenlijk een posterhouder of posterklem die men aan de wand kan monteren met schroeven en pluggen of met zelfklevende tape. Deze posterhouder is voorzien van een lijst rondom die je open kan klikken. Als het profiel open staat kan je er je poster in doen en het frame weer dicht klikken. Het klikframe houdt dan de poster op zijn plaats. Onder de klikprofielen zijn op een elegante manier gaten aangebracht waar de schroef doorheen kan voor de montage aan de wand. De schroef zit dus verborgen achter het klikprofiel. Ook is er een transparant antireflex folie meegeleverd waar de poster achter komt te zitten. Dit om te voorkomen dat de poster beschadigd of dat je vervelende schitteringen krijgt.

Wat voor soorten kliklijsten zijn er?

Er zijn inmiddels veel verschillende soorten kliklijsten op de markt. Je hebt ze met ronde of verstekhoeken. Ronde hoeken zijn wat veiliger en dus beter voor openbare plekken. Je kan kiezen voor een smal of een wat breder profiel. Hier speelt smaak, maar ook de stevigheid een rol. Kliklijsten zijn er in verschillende kleuren maar ook in verschillende materialen zoals kunststof, hout of aluminium. Waarvan aluminium het meest gebruikt is.

Welke maat moet ik kiezen?

De kleinere formaten kliklijsten, zoals A5, A4 en A3 worden het meest gebruikt voor informatie, begeleiding, prijsborden, aanbiedingen enz. A4 en A3 zijn duidelijk de meest populaire formaten voor kliklijsten. Vaak in combinatie met een klikprofiel van 15 of 25mm breedte. Deze maten zijn zo populair omdat deze posters op uw eigen printer gemaakt kunnen worden. Dit bespaart kosten op uw informatie posters. Ook worden deze kleinere formaat kliklijsten vaak gebruikt als bewegwijzeringsborden. 

De grotere kliklijsten, zoals A2, 50×70, A1 en 70x100cm, zijn ook erg populair, deze worden het meest gebruikt voor grote zakelijke en promotionele posters. bijvoorbeeld posters voor evenementen, films, aanbiedingen van supermarkten, enz. Het zijn ook meestal deze maten die je buiten ziet.

De formaten van de posters en de formaten van de kliklijstenzijn niet hetzelfde. De kliklijst is rondom ongeveer een cm groter dan de poster. Op deze manier wordt de poster in het frame geklemd. De exacte buitenmaten en zichtmaten vindt u onder technische gegevens van de kliklijst.

Koop nu jouw kliklijsten bij Displayshop.nl